фото: Инстаграм / - фото: Инстаграм
19/10/2021 u 21:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Удала се кћерка Била Гејтса: Свадба од 300 вакцинисаних званица, вриједна два милиона долара

Џенифер је на вјенчању носила хаљину Вере Ванг, а госте је забављала рок група "Колдплеј"

Најстарија кћерка Мелинде и Била Гејтса Џенифер Кетрин Гејтс удала се прошлог викенда за професионалног јахача Египћанина Најела Насара, а Џенифер је за магазин "Вог" открила детаље раскошне свадбе.

На церемонији је било 300 званица, а потрошено је око два милиона долара.

Џенифер је рекла да је планирање вјенчања за вријеме пандемије и у тренуцима када јој се родитељи разводе било изазовно.

 - Била је ово изазовна година, како с пандемијом, тако и с нашом породицом, која пролази кроз промјене. Али међусобна љубав нас је учинила јачима. Могућност прославе вјенчања с најближим пријатељима и породицом била је остварење сна - рекла је Џенифер.

 - Планирање вјенчања у вријеме док сам ја била на ротацији медицинских школа и док се Најел припремао за Олимпијске игре није била мала ствар - додала је.

Џенифер је рекла да је од свих гостију захтијевала да буду вакцинисани и да прије вјенчања донесу негативан тест на вирус корона.

 - Донијели смо одлуку да сви гости морају да буду потпуно вакцинисани и да прије венчања морају да имају негативан резултат теста. Такође, наши гости су имали и опцију да носе маске на вјенчању. Веома смо срећни што можемо да будемо са својим најмилијима. Знамо да други немају такву срећу, поготово јер пандемија наставља да пустоши заједнице у САД и широм свијета - објаснила је Гејтсова најстарија кћерка.

Џенифер је на вјенчању носила хаљину Вере Ванг, а госте је забављала рок група "Колдплеј".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 12:16