/ Фото: Милан Илић, РАС Србија
17/06/2021 u 13:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ведрана се развела након 30 година брака: Бивши муж ми је рекао да болујем од торбатитиса

Хрватска књижевница изненадила своје фанове вијешћу да ће поново удати и то за 16 година млађег партнера

Хрватска књижевница Ведрана Рудан (71) на свом блогу писала је о разводу од бившег супруга, али и о новом изабранику за ког ће се, како наводи, удати следећег уторка.

Рудан је написала ја се од бившег мужа развела након 30 година брака, као и да је ту одлуку донијела након што су за време карантина проводили 24 сата дневно заједно и схватили да имају различите интересе.

- Једнога су дана рекли, нема короне. Отишла сам у град и купила седам торби и привезак за кључеве, ручни рад, у облику торбе. Попи**ио је. Рекао је да патим од торбатитиса. Мој, хвала богу бивши муж, увијек је био духовит кад је требало по мени ср***. Рекла сам: "Доста! Доста ми је твојих прегледа, умиреш од здравља, човјече! Умјесто да се посветиш мени ти дане проводиш у приватним клиникама. Мајмуне, једини си у граду који у приватној клиници имаш попуст". Одселио се у кућу покојних родитеља, ја сам остала у нашој - написала је Рудан на свом блогу Рудан.инфо.

Ведрана је изненадила многе вијешћу да већ има у плану ново вјенчање.

Kако се наводи, њен нови изабраник је млађи од ње 16 година, а открила је да је пун живота и да су се заљубили у продавници. Он је себи куповао љубичасте ципеле, а Ведрана је гледала у љубичасту торбу.

За свог новог партнера каже да воли њене торбе. 

- "Супер је торба", рекао је. Већ ме годинама нико не види. Одушевила сам се. "Твоје ципеле су лудило, која случајност, исте су боје као и моја торба." "Најбоље би било да их и ти купиш па да ходамо кроз живот истим кораком." Kапирате? Kоја добра база. "Па да ходамо кроз живот истим кораком." Отишли смо код њега кући на пиће, остало је историја - открила је Рудан, те додала да ће се вјенчати у опатијском парку поред цркве.

- Вјенчаћемо се, нека то заиста остане међу нама, у цркви. Нисмо крштени ни једно ни друго, свештеник је рекао, нема везе, платите ново звоно - закључила је Ведрана.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 05:42