„Eyesburn” / - бир фест 2
16/09/2021 u 20:38 h
Дан порталДан портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Велики повратак бенда „Eyesburn”

Осим многоброjних хитова, на концерту ће и премиjерно бити изведено неколико пјесама са надолазећег албума „Troops of Light”

Легендарни српски бенд „Eyesburn” наступаће 22. септембра у клубу Заппа Барка, преноси Б92.

Не само да ће ово бити први живи наступ групе ове године, већ ће то бити и њихов први концерт у овом престоничком клубу.

Кросовер великани познати по своjим високоенергичним наступима скоро су добили трибјут издање „Оnly we can solve this problem” на коме jе неколико домаћих бендова свирало њихове наjпозантиjе песме.

Осим многоброjних хитова, на концерту ће и премиjерно бити изведено неколико пјесама са надолазећег албума „Troops of Light”.

Бенд је оформљен 1994. године, и првобитна постава је била: Којот гитара и пратећи вокали, Лаза бас, Алек  бубњеви и Ненад вокал. Пошто је бенд потекао из Београда, са хард кор сцене, њихов први албум сниман је уживо у Београду, у клубу КСТ. После издавања касете свирали су по београдским клубовима, али и широм Србије.

„Eyesburn” је снимио и саундтрек за један од најпопуларнијих филмова „Муње”, чиме се бенд представио широј публици. Од тада су одржали преко 200 концерата широм Балкана.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 03:10