/ Фото: Петар Ђорђевић, Story
23/10/2021 u 09:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Верица Ракочевић: Због коментара по порталима сам пила лексилијуме

Нисам могла да вјерујем да толика количина зла постоји у људима, искрена је креаторка

Kреаторка Верица Ракочевић открила је да се са злурадим коментарима, с којима свакако кубуре бројне познате личности, бори тако што се труди да их не примјећује.

Искрена је увијек и када говори о својим манама и врлинама, па је то учинила и овог пута.

Познато је да је у срећном браку са 35 година млађим Вељком Kузманчевићем, а разлика у годинама јој никада није представљала проблем ни у којим сегментима, а понајмање у односу с људима.

- За мене је с једне стране смијешно када људи помињу године. Најгори терор због година трпе жене. Ја имам 73 године, мени кад кажу да сам баба, то је стварно тако. Имам шесторо унучади. Сама чињеница да сте ви у стању да жени од 40 година кажете да је баба је поражавајуће. И ја сам ту као неки хајдук стала у одбрану свих жена. Мислим да је то јако неправедно. Нисам чула никада да за неког мушкарца од 50 година кажу дјед. Баба и дјед сте када имате унуке. Младост се мјери количином снаге коју имате и којом можете да стварате, младост је у глави - истакла је Верица у разговору за Телеграф. 

На Инстаграму је, каже прати „65 хиљада предивних људи“, а каже да јој није било добро када је једном приликом видјела колико појединци могу да буду зли.

- Ух, не дај Боже. Читам често коментаре код мене на Инстаграму, а заиста имам ту срећу да имам 65 хиљада предивних људи. Било је и ту свега и свачега, али имам опцију блок. А то не значи да разговарате само са људима који вам ласкају. Свака критика на цивилизованом нивоу је добродошла. Друге врсте коментара само бришем. Морам да вам кажем да врло ријетко идем на протале, али свеједно, једном сам у животу прочитала коментаре и тог дана сам попила једно 10 лексилијума сигурно. Било ми је јако лоше. Нисам могла да вјерујем да толика количина зла постоји у људима. Kада видите лажи и вријеђање на најгори могући начин, не знам кога то не може да не погоди, али се питам: „Чиме сам ја заслужила да мене овај човјек оволико мрзи?“ Једном сам само прочитала и више не. Вељко има обичај да крене да чита, али га ја зауставим. Мислим да је то јако токсично. Морамо да знамо да све што пошаљемо другима, нама се врати - испричала је Верица.

Открила је и у чему по њеном мишљењу лежи вриједност жене.

- Ако бих ја сада говорила о вриједностима једне жене на социјално прихватљив начин, онда ја не бих била жена вијредна коментара јер сам се три пута удавала и два пута разводила. Међутим, ја мислим да је вриједност једне жене управо у томе. Ако треба и да се разведе сто пута и да роди осморо дјеце са осам различитих мушкараца, али да зна да поштује себе и да цијени себе и своје вријеме. Наравно, најљепша ствар је да се удате за друга из школе и да њему родите дјецу и останете до краја живота, али бајке баш и не постоје у стварном животу. Тако да, вриједност једне жене је управо у томе колико воли себе- закључује Верица. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 07:22