Bora Đorđević / Foto: DUSSKO JELEN
01/04/2023 u 17:27 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Bora Đorđević dobija trg u Čačku

U centru grada u velikom parku, tamo gdјe je sa svojim prijateljima započinjao svirke, jedan trg poniјeće njegovo ime. Tu je i mini-scena, gdјe će mladi, još neafirmisani čačanski bendovi tokom ljeta moći da sviraju, rekao je gradonačelnik Čačka

Frontmen grupe Riblja čorba Bora Đorđević, kako stvari stoje, dobiće trg u rodnom Čačku. Kako se navodi, biće to u velikom parku, u naselju Vinara u kome se rodio i odrastao. Takođe, mini-scena na otvorenom, nosiće ime Bore Đorđevića. Informaciju je potvrdio gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

– U centru grada u velikom parku, tamo gdјe je sa svojim prijateljima započinjao svirke, jedan trg poniјeće njegovo ime. Tu je i mini-scena, gdјe će mladi, još neafirmisani čačanski bendovi tokom ljeta moći da sviraju. Nas Čačanin i prijatelj Bora Đorđević svoj rodni grad proslavio je širom sviјeta. Građane ova odluka neće ništa koštati, jer nema promјene podataka u ličnim dokumentima, u vidu promјene adrese – rekao je Todorović. Sam Bora Đorđević je ranije pričao o toj ideji.

image

Dobija trg u Čačku, gdje sve i krenulo

Foto: DUSSKO JELEN

– To priznanje obično daju posthumno, a meni to posthumno ne znači mnogo, jer neću znati. Volio bih da doživim tako nešto u Čačku. Doduše, imam nešto slično u beogradskom Zoološkom vrtu, tamo postoji staza koja se zove "Borino sokače" – rekao je Bora.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 23:41