Kadar iz spota / -JUTJUB/SKRINŠOT
14/08/2023 u 15:48 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Božo Bulatović snimio spot za pjesmu „Istina o Mare" u Kotoru

Tekst i muziku za pjesmu napisao je Božo Bulatović, mastering je napravljen u beogradskom studiju „O" Olivera Jovanovića

Crnogorski kantautor, Božo Bulatović predstavio je nedavno video spot za numeru „Istina o Mare" sa albuma „Trag karmina" koji je objavio za Croatia Records.

„Istina o Mare" nastaje kao želja autora Boža Bulatovića da pjesmu koja je obilježila njegovu autorsku karijeru, oživi u novom ruhu sa sjetnim detaljima koji podsjećaju na prvu „Mare", objavljenu na albumu Crvene jabuke „Za tvoju ljubav " 2011. godine. Potpuno novi tim pomogao je da „Istina o Mare" zvuči kako je autor zamislio, aranžman je povjeren ekipi iz studija „Stivi", Ivanu Ivanoviću i Stefanu Pantoviću, koji su i odsvirali sve instrumente. Tekst i muziku za pjesmu napisao je Božo Bulatović, mastering je napravljen u beogradskom studiju „O" Olivera Jovanovića. Za kadrove u spotu zaslužni su Predrag Njunjić, Bane Kljajić i Dragana Simanić.

-Oni su sjajni, boravak u njihovom studiju je učinio da se osjećam jako lijepo stvarajući muziku, jer se tamo zaista svira sve uživo i to se ne može mjeriti ni uporediti s bilo čim, jedino ostaje da im se zahvalim što su me podstakli i motivisali da ovo napravimo zajedno- kazao je Božo za kolege koji su u studiju radili na pjesmi. Dan kad je počelo snimanje pjesme Božo je već znao da se spot mora snimati u Kotoru i da on mora imati onu poruku koju je on proživljavao uvijek kad se tamo nađe:

-Uz sve što je rečeno pjesmom, želio sam da i spot pošalje jednostavnu poruku, poruku koja opisuje magiju tog drevnog rada „Uđeš star, izađeš mlad", osmijeh koji je dominantan u spotu nije gluma, to je reakcija na te zidove i na sve što osjetim kad uđem u Kotor- zaključio je Božo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 14:46