Eliot and I singl / - FOTO: PRINTSCREEN
15/10/2022 u 04:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Ćerka Radeta Šerbedžije predstavlja svoj prvi singl

Mimi je kreirala lik, Eliot Almu, kroz koju će predstaviti pjesme koje govore o njenim najintimnijim i najiskrenijim mislima, osjećanjima i životnim iskustvima

Mimi Šerbedžija ili umjetnički Eliot Alma, svježe ime na regionalnoj muzičkoj sceni, predstavlja singl „Eliot And I“ kojim najavljuje prvo EP izdanje, čiji se izlazak očekuje sredinom novembra.

Mimi je kreirala lik, Eliot Almu, kroz koju će predstaviti pjesme koje govore o njenim najintimnijim i najiskrenijim mislima, osjećanjima i životnim iskustvima. Sve pjesme snimljene su u Eve studiju u Mančesteru, odmah nakon što je Mimi diplomirala na „Paul McCartney’s Institute For Performing Arts“ u Liverpulu. Bend koji je odsvirao sve na albumu čine njeni prijatelji i kolege sa fakulteta – Daniel Astles, Zack Smith, Bobby Finnegan, Enric Verdaguer i Louie Miles. EP izdanje, sastavljeno od šest pjesama, producirao je Finn Howells, a svu muziku i tekstove je napisala Mimi.



Nakon najavnog singla „Eliot And I“, krajem ovog mjeseca dolazi i drugi singl, praćen video spotom, i to za pjesmu „Unchained“. Rođena u Londonu, a odrasla u Los Anđelesu, Londonu i Rijeci, Mimi je dijete svakog od tih gradova, sa svakim od njih se poistovjećuje na poseban način, a pjesme piše na engleskom, koji joj je prvi jezik. Od ove jeseni jedan će duži period vremena provesti u Zagrebu, odakle će u svijet pustiti Eliot Almu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 02:27