Иван и Даница Црногорчевић у Москви / - Иван и Даница Црногорчевић у Москви
09/05/2022 u 16:17 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Даница Црногорчевић за "Дан" из Москве: Огромна је част пјевати на Дану побједе

На манифестацији "Бесмртни пук", која се традиционално одржава у Москви наша умјетница наступа са пјесмом "Весали се српски роде"

На манифестацији "Бесмртни пук", која се традиционално одржава у Москви у част Дана побједе над фашизмом у Другом свјетском рату, наступа наша Даница Црногорчевић са пјесмом „Весали се српски роде”. Како је ексклузивно за „Дан” изјавила уочи самог наступа пуно је извођача са њом, и на стотине грађана у поворци Бесмртног пука.

За Даницу је то посебна част и нема мјеста треми. Према протоколу манифестације  Црногорчевић наступа у оквиру главног програма, а након војне параде.

- Осјећај је невјероватан. Огромна част. Позив је услиједио још прије двије године из Москве, али због свима познате ситуације са корона вирусом није се могао остварити одлазак. Ове године смо такође мој супруг и ја добили позив тако да смо јако поносни и срећни што ћемо бити на овако значајном и великом догађају. Част је запјевати пјесму "Весели се српски роде" у центру Москве на међународној сцени Бесмртног пука - казала је Црногорчевић.

Уочи самог наступа Даница је послала поздарве свим нашим читаоцима и цијелој Црној Гори из Москев гдје је отпутовала са својим супругом ђаконом Иваном Црногорчевићем.

- Сјутра ће мој супруг ђакон Иван Црногорчевић служити у Сретењском манастиру на позив јеромонаха Игњатија Шестакова поводом славе Сретењског манастира - нагласила је Даница.

За читаоце Дана уочи самог наступа Даница је послала фотографије и видео из Москве.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 19:10