Игор Гмитровић / Гранд онлајн
14/11/2021 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Игор Гмитровић: „Иста си” jе моjа наjслушаниjа пjесма

Пjевач Игор Гмитровић скренуо jе пажњу на себе током учешћа у такмичењу Звиjезде Гранда

Пjевач Игор Гмитровић скренуо jе пажњу на себе током учешћа у такмичењу Звиjезде Гранда. Због избора пjесама и начина интерпретациjе, жири и публика су га назвали насљедником покоjног пjевача Дарка Радовановића. Игор jе ових дана публици представио нову пjесму под називом Иста си.

-Ово jе до сада моjа наjслушаниjа пjесма и радуjем се позитивним коментарима. Публика jе препознала таj клупски звук. То jе неки стил гдjе сам себе пронашао и могу да кажем да jе тек сад оно оставило неког печата, и кад се послушаjу претходне и ова пjесма види се да jе то таj неки правац - казао jе Игор.

Љубав према музици како каже, наслиjедио jе од оца, а затим се опробао у неколико музичких такмичења.

-Отац ми се бавио музиком и отуд се десила та љубав према музици, након тога услиjедило jе пар музичких такмичења гдjе сам стигао до финала. А затим смо наставили да градимо пут и ова пjесма jе направила наjвећу слушаност. Добре су реакциjе публике, прихваћена jе сjаjно и сада смо се максимално посветили кариjери-додао jе пjевач.

До сада jе снимио три пjесме за Гранд продукциjу, али ова га jе како истиче, наjвише пробила на естрадном небу.

-Jа сам 2016. године ушао у финале и тада сам потписао уговор са Грандом, тако да сам у њиховом jату што се каже. Имамо и нове сараднике што се тиче пи-ара и менаџмента тако да сам баш задовољан. Види се управо таj напредак од кад сам кренуо сарадњу са Звонимиром и Дачом, jако сам задовољан, градимо кариjеру и трудим се да то буде на што већем нивоу-казао jе Игор.

Он jе открио да га наjвише мотивише енергиjа публике на наступима, те се труди да да максимум на сцени.

- Кад видим реакциjе публике да су одушевљени и задовољни моjом интерпретациjом то волим и пуно ми jе срце кад видим те ствари. Данас jе тешко да се избориш за своjе мjесто на естради, велика jе хиперпродукциjа, има доста пjевача али jа нисам одустао, био сам упоран и након пар година се види напредак што ми jе драго-закључио jе Игор.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 18:47