Николина и Халид у дуету / СКРИНШОТ/ЈУТЈУБ
18/06/2022 u 15:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) "Jош си моjе све" поручују Николина и Халид

За мене jе част и привилегиjа што jе таква легенда и добар човjек попут Халида пристао на сарадњу са мном, каже Ковач

Након вишемјесечног наjављивања новог албума "Живим за љубав" и дуета са Халидом Бешлићем, Николина Ковач коначно jе дочекала да њихова пjесма угледа свjетлост дана.

- "Jош си моjе све" jе пjесма коjа jе наишла на сjаjне коментаре, видим да jе у трендингу, много шеровања и лиjепих реакциjа. Првенствено пjесма jе чиста емоциjа и онда људи коjи су на тим фреквенциjама они то препознаjу. Некако jе питка,има таj ретро моменат и буди нешто лиjепо у људима што ми jе драго. За мене jе част и привилегиjа што jе таква легенда и добар човjек попут Халида пристао на сарадњу са мном. Срела сам се са разним људима у овом послу а он jе заиста истина у правом смислу, и када jе испред екрана и иза, тако да ме код Халида посебно фасцинирало то - казала jе Николина.

Како је казала, од како зна за себе компонуjе, али некако је срамота и страх да пjева своjе пjесме.

- Не знам jе ли то довољно добро, навикла сам да радим то за себе као моjа страст и хоби и онда се десила ова пjесма jош приjе пет година моj тата jе имао контакте преко заjедничких приjатеља понудили смо му сарадњу и он jе радо пристао, мало jе био другачиjи рефрен па смо га измиjенили, али све jе текло спонтано и онда нисам силила. Он ми jе дао риjеч и и знала сам да ће jедног дана да се реализуjе и дошао jе тaj тренутак. Поносна сам на пjесму - истакла jе пjевачица.

За свој рођендан спрема албум

Николина открива да ће након кратког предаха и одмора почети са наступима коjи су већ заказани, а увелико припрема и албум првиjенац.

-Циљ jе да што више промовишем ову пjесму jер заслужуjе то и ако све буде текло план ми jе да обjавим први албум на моj рођендан у децембру и надам се да ћу то успjети. Има jедна пjесма о коjоj размишљам да бих jе могла понудити jедном колеги, сад jе снимљена као соло пjесма, али осjећам негдjе да тражи мушку страну -закључила jе она.

И компоновањем се бави одавно, али се до сада ниjе окуражила да jавно презентуjе своj рад.

-Нисам имала толико самопоуздања за моj кантауторски рад, то сам сматрала хобиjем и нисам вjеровала да ће некад те пjесме да се пjеваjу jавно. Као дjевоjчица кад сам писала неке дjечjе пjесмице и побjеђивала на фестивалима а онда се после десило затишjе и радила сам само за себе. Лутала сам стилски, нисам могла да се пронађем у потпуности иако сам сарађивала са фантастичним ауторима, али некако у потпуности нисам била jа сваког тренутка па сам рекла себи да морам да превазиђем таj страх да се осмjелим и представим се у наjбољем свjетлу. Да покажем ту врсту емоциjе коjу видим и осjетим и испоставило се да jе jако добро да људи имаjу много више позитивних коментара сада за ово што jа радим него претходне пjесме што значи да опет негдjе себе наjбоље препознаjем-обjаснила jе она.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 20:57