/ FOTO: SRBIJA DANAS/MILANA PAVKOVIć
10/03/2022 u 17:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Констрактина пјесма најслушанија у Црној Гори

Пјесма којој ће се Србија представити на Евровизији једна од тренутно најтраженијихи најслушанијих пјесама

Откако је однијела побједу на "Пјесми за Евровизију", о Kонстракти не престаје да се прича и пише. Пуни насловне стране, а очигледно јој је и популарност на друштвеним мрежама изненада порасла.

Kонстракта, која је побиједили на Беовизији 2022, са пјесмом "Ин корпоре сано", преко ноћи је достигла врхунац славе, а томе свједочи и огроман раст пратилаца на њеном профилу на друштвеној мрежи Инстаграм.

Представница Србије на овогодишњој Евровизији је, прије такмичења на "Пјесми за Евровизију" имала око 10.000 пратилаца, а сада тај број износи скоро 57.000.

За веома кратко вријеме Kонстракта је успјела да својим несвакидашњим наступом подигне прашину која се данима не стишава.

На најпопуларнијем сајту за текстове нумера- Гениусу, Kонстрактина пјесма, којом ће представљати Србију на "Евровизији" у Италији, нашла се међу пјесмама чувених страних извођача као што су Kање Вест, Ед Ширан и Kамила Kабељо.

Пјесма талентоване Српкиње је на листи између двије нумере америчке глумице и пјевачице Зендеје, која тумачи главну улогу у веома популарној серији "Еуфорија", а управо она је подијелила цијелу листу 10 најтраженијих пјесама, укључујући и Kонстрактину.

Kонстрактина пјесма "Ин корпоре сано" постала је такође, подсјетимо, прави хит на Јутјубу. Она је прва на листи најслушањих пјесама у Србији, Црној Гори, Босни и Херцеговини, Сјеверној Македонији и Хрватској. Тренутно има преко седам милиона прегледа. 

Kонстракта је заузело друго мјесто на Јутјубу на Малти, треће у Норвешкој и Словенији и пето у Аустрији.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 16:10