Крстиња Тодоровић / Звезде Гранда
23/02/2022 u 21:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Крстиња првијенац посветила остављеним дjевоjкама

Први сингл „Пепео” финалисткињи „Звезда Гранда” урадили су Милош Марић и Александар Илић

Након броjних успjеха на приватном и пословном плану, прошлогодишња финалисткиња Звезда Гранда Крстиња Тодоровић коначно jе представила своj музички првиjенац. Она jе премиjерно у Грандовоj емисиjи извела своj први сингл, дивну баладу под називом ''Пепео'' коjа jоj се, како jе претходно рекла, допала на прво слушање, а коjа jе посвећена свим остављеним дjевоjкама коjе су патиле.

- Млади аутори Милош Марић и Александар Илић, преталентовани и нормални момци, су урадили пjесму. Некако су нам се енергиjе поклопиле и радуjем се сарадњи са њима. Задовољна сам и све иде баш онако како сам замишљала. Врло сам свjесна да jе ово почетак и да све треба да иде постепено и полако - казала jе Крстиња.

Открила је да ће снимање спота сачекати.

- С обзиром на то да сада тренутно нисам у стању да снимам спот, сачекаћу да се скроз опоравим па тек онда - обећала је Крстиња.

Након што jе физички изглед довела до савршенства и стоички подниjела двиjе велике и захтјевне операциjе, ова млада Подгоричанка jе задовољна резултатима.

- Сада jе све ок, осjећам се супер. Краjњи резултат ће доћи након пар мjесеци, jош увиjек jе све свjеже. Што се тиче треме ,да, плашила сам се какав ће бити исход, али у суштини и прижељкивала сам то jер то jе онда већ заокружило сву причу када jе моjа трансформациjа у питању. За сада све иде своjим током, посветићу се пjесми и промоциjи исте. Убрзо се враћам и наступима и jако се радуjем томе - закључила jе Крстиња.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 13:50