Grupa Kuba / -PRIVATNA ARHIVA
29/11/2023 u 09:35 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Grupa Kuba objavila pjesmu sa novog albuma "Samo ljubav"

"Zaveži me", jedna je od 11, koje autorski potpisuje porodica Kovačević

Grupa Kuba objavila je pjesmu "Zaveži me" s kojom najavljuje izlazak albuma prvijenca "Samo ljubav". Na albumu, koji će do kraja nedjelje biti dostupan na Jutjubu, nalazi se još 10 pjesama i sve su plod porodičnog talenta, rada, ljubavi, vjere i iskustva.

 

 

Pjesmu prati i lirik spot u produkciji CroRec Videa. Numera "Zaveži me" je prava "muška priča". Produkciju, kao i cijelog albuma je uradio Slobodan, dok su Marko i Nikola Kovačević autori muzike, teksta i aranžmana, u ovom slučaju i izvođači.
U protekle četiri godine grupa Kuba je objavila četiri singla: Muro, Sklopka, Sičijava situacija i Kari Šabanovi koje su sa novih sedam upakovali u prvijenac, koji izlazi pod etiketom Croatia Recordsa.

Marko Nikola i Mia nastavljaju stopama slavnog oca i sa puno emocija komponuju pišu i pjevaju. S muzikom su odrasli i muziku žive, ona je kako kažu, još jedan ravnopravan član njihove porodice.

Uskoro će još dvije pjesme dobiti video priču, a do kraja nedjelje grupa Kuba najavljuje sledeći singl "Priviđenje" u kojem pjeva Mia, a koji je u njihovom prepoznatljivom rege fazonu.

Do tada sve pjesme s albuma "Samo ljubav" možete poslušati na platformi Spotifaj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 16:55