Ivana cencevic / -IVANA
26/01/2022 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО)"Могу ја то" је животна филозофиjа поручује Noelle

Трећи сингл Иване Црнчевић у етру

Ивана Црнчевић Noelle обjавила jе недавно своj трећи сингл под именом "Могу jа то". Тек недјељу дана како је спот изашао а има jако пуно позитивних коментара. Иако је очекивала, пјевачица је, како каже, изненађена баш оволиком слушаношћу чак и похвалама од колега.

- Ово jе свакако моjа животна филозофиjа jер заиста живим то и кроз све неке препреке или ситуациjе у коjима се нађем увиjек себи кажем "могу jа то". Та позитивна енергиjа, став и вjера у себе заиста пуно значе. Захвалила бих се продуцентоском тиму Хит фекторија коjи су направили текст, музику и аранжман. Jа им дам неку тему и смjерницу и они се воде по томе и направе ми пjесму. - казала jе Ивана.

Поред музике Noelle се бави и плесом последњих десет година.

- Моj плесни студио сад jе прославио десет година, нисам се томе надала jер сам у све ушла срчано из неке љубави и нисам ни знала да ће ме пут одвести тако далеко и да ћу оставрити велике успjехе. Али то jе оно што себи говорим да могу и ево дефинитивно се догађаjу свакакве прилике. Наравно пуно воље, труда, одрицања, доста и улагања у све, али успиjе се на краjу. Искрено живим те двиjе љубави - плес и пjевање, са плесом се бавим дуже и озбиљниjе, а нашла сам времена и за пjевање па сам споjила те двиjе ствари коjе иду jедна уз другу - додала jе Ивана.

За пjесму "Могу jа то" снимила jе и спот. Како је појаснила, визеулни дио спота jе важан да људи у потпуности могу доживjети пjесму.

- Пошто су ми прва два спота била прилично плесна ова jе нешто лаганиjа пjесма па смо ишли са спотом гдjе нема плеса већ више да се порука да и свако доживи на своj начин. За идеjу jе наjвише захвалан редитељ Марко Џавић уз помоћ Домагоjа Оклопчића, њих двоjица су заправо направили изврстан посао и задовољна сам - истакла jе Ивана.
 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 13:49