Random / -NEBOJšA MEDO PERKOVIć
21/09/2023 u 15:40 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Podgorički reper Random objavio singl „Proba"

Ova pjesma je propraćena i video rješenjem za koji je zaslužna produkcijska kuća SVL films, koju vodi Balša Krkeljić Sivilo

Podgorički reper Random je, nakon "Blue Dream Sativa", objavio drugu numeru sa predstojećeg albuma "Origano", pod nazivom "Proba‘".

Kao i na cijelom albumu, za muziku je zaslužan tim "Knowhere2Run" studija iz Podgorice, gdje su rađeni snimanje, miks i master.

Ova pjesma je propraćena i video rješenjem za koji je zaslužna produkcijska kuća SVL films, koju vodi Balša Krkeljić Sivilo.

"Proba‘" nam, uz melanholičnu refleksiju, donosi note rezigniranosti i ravnodušnosti prema različitim životnim iskustvima, uz pretresanje uvriježene floskule da čovjek treba da proba što više stvari da bi bio srećniji i bogatiji.

Nova pjesma, kao i ostale, je dostupna na online muzičkim platformama i YT kanalu - @rendominacija.

Random je jedan od najboljih MC-eva na Balkanu, vlasnik tri Rap Skillz titule i kreator više ep i lp izdanja, što solo, što kao član Džej Džej Okoča ekipe. Prošlogodišnji solo album "Eo viđi" je pobrao same pohvale kako od strane publike, tako i od strane kritike i ima kultni status.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 07:35