U mojoj kući - Pojačano prisustvo / -COVER
10/11/2023 u 10:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Pojačano prisustvo objavilo album "U mojoj kući"

Crnogorsku muzičku scenu "pojačali" Jelena Laban, Pavle Prelević i Ilija Gajević

„Pojačano prisustvo" je bend iz Podgorice koji čine Jelena Laban, Pavle Prelević  i Ilija Gajević. Članove benda veže zajedničko pozorišno iskustvo i stvaralaštvo. Muziku stvaraju kroz slobodno i zaumno poigravanje sa različitim žanrovima i strukturama. Sredstva koja koriste dolaze iz hip hopa, elektronike, alternativnog roka i nojza sa izraženim recitativom.

"U mojoj kući" je debitantski album benda. Producent albuma je Andrija Pejović, čiji je kreativni doprinos u oblikovanju albuma ravnopravan ostalim članovima benda. Sniman je u Pejović Guitars studiju. Grafički dizajn uradila je Ivana Vujošević. Album je dostupan na YouTube i Bandcamp kanalima benda, a uskoro i na drugim onlajn platformama za slušanje muzike (Spotify, Deezer, Apple Music...). Snimanje albuma podržao je Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada Podgorica.

- Pojačano prisustvo nastaje u praznom prostoru. U mojoj kući tragamo za ispunjenjem tog prostora. Uđite, pridružite nam se. Budimo prisutni - poručuju Pojačani.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 17:15