Rizo Feratovic ZG / -INSTAGRAM
13/10/2021 u 08:00 h
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Ризо Идризовић: Мили је искра коjа покреће енергиjу у мени

Талентовани музичар из Гусиња је интерпретацијама нумера "Јуби сан вашу ћер" и "Тешке боје" прошао дикректно у други круг Звезда Гранда са свих седам гласова и тако добио прилику да сам изабере свог ментора

Још један млади црногорски пјевач заблистао је на велелепној сцени "Звезда Гранда" и показао свој таленат. Ризо Фератовић из Гусиња је интерпретацијама нумера "Јуби сан вашу ћер" и "Тешке боје" прошао дикректно у други круг са свих седам гласова и тако добио прилику да сам изабере свог ментора. Жири је био једногласан да је толико добар кандидат да се са њим уопше ни не треба радити.

- Срећан сам због похвала и лиjепих коментара. То ме увиjек мотивисало и покретало да будем што бољи. Почеле су припреме за други круг тако да се видимо ускоро - казао је Фератовић.

Пред некадашњим чланом секстета Д мол, црногорског представника на Еуросонгу 2019, је још jедно велико такмичење, али и велика очекивања.
- Сваки своj дан гледам као jедан нови изазов у коjем треба првенствено уживати и дати себе у потпуности. Очекивања jа негдје чувам као своj сан, али сигурно да оно што желим jе нека нова енергиjа у коjоj ћу уживати у сваком моменту - казао је Ризо.

После Жељка Вукчевића, ове године још једна чланица Д мола Тамара Вујачић се опробала на истој сцени и такође се пласирала у други круг. Млади таленти и даље раде на себи и дио су школе Данијела Алибабића, а, како каже Ризо, биће у њој колико год буде могао.

- Наравно, похађам Д мол и бићу у њој колико год будем могао, да пренесем знање и будем мотивациjа млађим талентима - искрен је Фератовић.

Снови се остварују

Од Еуросонга до Гранда Ризо није одустајао од музике.

- Ризо jе таj коjи ужива у музици гдjе год се налази. То jе нешто што испуњава моjу душу, а jош љепши jе осjећаj кад неко то осjети и пренесете му ту своjу искрену емоциjу. Од Евровизиjе сам схватио да се снови остваруjу и да jе то само почетак jедног мог поглавља - казао је Ризо.

Фератовић признаје да воли да наступа, ужива у каверима, али и чека прву ауторску пјесму.

- Волим да наступам на одређена мjеста и са људима коjи уживаjу слушати ме. За сад их има много, а надам се да ће их бити jош више. Ту су такође пар концерата, а и обраде пjесама на своj начин у чему посебно даjем себе. Нисам jош налетио на праву пjесму, али сигуран сам да jе ту негдjе (не далеко) и само чека да претиснем плеј - закључила је млада Звезда Гранда.

Са седам ДА Ризо је сам бирао ментора и одлучио је да то буде Мили чија би му музика у будућности могла одредити стил.
- Приjе него што сам стао на ту сцену десило ми се да размишљам и правим сценарио кога би изабрао ако добиjем шест гласова. Дан пред снимање рекао сам да себи нећу правити притисак и да ћу jедноставно одлучити у том тренутку. Док сам бирао ко би могао бити та искра коjа покреће енергиjу у мени, испред мене се поjавио Мили и схватио сам да jе то то. Дефинитивно да. Само ћу рећи продуцент каквог риjетко сријећемо. А и у телефону имам jедан добар микс од Милиграма - открио је Ризо.

А.Ш.

БОКС

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 11:46