/ - RUDAN, SEVERINA
19/09/2021 u 19:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Рудан подржала Северину: Она је најмоћнија жена Хрватске, због тога је идеална мета

Северину је описала као најмоћнију жену у хисторији Хрватске, због чега је, како каже, идеална мета

Позната хрватска књижевница Ведрана Рудан је у јутарњем програму била упитана за случај пјевачице Северине који је протресао регион. Имала је шта да каже, преноси Avaz.ba.

Северину је описала као најмоћнију жену у историји Хрватске, због чега је, како каже, идеална мета.

-Северина је идеална мета за државу, треба силовати Северину. И онда шаљеш поруку свим осталим женама које не могу досећи тај ниво. Ако држава Хрватска силује Северину, а силовала је кроз судове, судске одлуке, кроз моћ коју су доживљавали хрватски мужјаци. Ја њеном партнеру не замјерам ништа, он има право да се бори свим оружјима, јер знамо какви су мужјаци. Али држава Хрватска је нама женама, које нисмо Северина, послала поруку: Будете ли се буниле, будете ли тражиле правду, будете ли мислиле да ћете се изборити за било шта – проћи ћете као Северина, украшћемо вам дијете, коментарисала је Рудан.

Северина је подијелила њено гостовање на друштвеним мрежама.

-Не знам чиме сам заслужила њену љубав и заштиту коју ми увијек пружа. Не знамо се, али се волимо. Одувијек сам је вољела, јер јој нитко није могао парирати у разговору. Она их све препарира. Духовито… да боли. Боли њена слобода. Ведране разведре дан. И ганута сам и смијем се. Само моја матер би била “гора” од ње. Матер држин “на ланцу” већ девет година. Умјесто моје матере, наших матера, говори Ведрана. Стварно волим што сам вољена од Ведране”- написала је Севе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 09:52