/ Фото: Архива
21/06/2021 u 10:03 h
ДАНДАН
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Слађа Алегро има нову пјесму: "Фамилија" је права музичка бајка

Наjвећа звиjезда спота jе заправо Слађина кћерка Мила, коjа има посебну улогу

Пjевачица Слађа Алегро обjавила jе нови спот за пjесму "Фамилиjа", коjи засигурно помjера границе, те се слободно може рећи да jе прави краткометражни филм.

Поред викинг ратника, борби, специjални ефеката наjвећа звиjезда спота jе заправо Слађина кћерка Мила Драгаш, коjа има посебну улогу у споту.

– Идеjа да се Мила поjави у споту jе наравно мог продуцента Шарана, "мозга" читаве операциjе. Он jе од самог почетка проjекта у споту видио Милу. И мислим да смо заиста направили пун погодак што се она поjавила у споту – прича пjевачица.

Слађа такође истиче да jе спот рађен у реализациjи и по идеjи њеног продуцента Шарана коjи се труди да сваки нови проjекат буде другачиjи и са иновациjама.

– Шаран има таj осjећаj не само за пjесму него и за сам проjекат. Његова свака замисао мора да се реализуjе, и риjетко кад оно што jе замислио се не оствари. Част jе и привилегиjа радити са људима коjи те разумиjу и познаjу. У споту се поjављуjу и многи моjи други сарадници и приjатељи, jер ипак смо ми jедна велика "Фамилиjа". Из наше Шаран Kонцепт куће у наредном периоду очекуjте jош много добрих и занимљивих проjеката – поручила jе Слађа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 19:33