Немања Петровић / -Гранд онлајн
02/11/2021 u 17:15 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) "Тотални ресет" Немање Петровића осваја на прво слушање

Пјесма, коjу су урадили Сенад Бислими, музику и аранжман, док jе текст написала Дивна Миловановић, премијерно је изведена у емисиjи Звезде Гранда

Суперфналиста такмичења Звезде Гранда, Подгоричанин Немања Петровић промовисоа је сингл првијенац који је издао за Гранд продукцију.

Премиjерно у емисиjи Звезде Гранда Немања jе отпјевао своjу нову пјесму под називом "Тотални ресет" коjу су за њега написали Сенад Бислими, коjи jе радио музику и аранжман, док jе текст написала Дивна Миловановић.

- Пјесма се догодила након мог првог круга у такмичењу ''Звезде Гранда''. Супруга ме jе посаветовала да би требало да купим неку пјесму и jа сам снимио демо верзиjу да видим како ће да звучи. После финала сам ушао дефинитивно у студио, а продукциjу ми jе радио Мирко Гаврић - рекао jе Немања.

Пјесма је снимљена у једном даху, признао је Немања.

- Након финала, ушао сам у студио и снимио финалну верзиjу за само један дан. Пjесма jе врло модерна, бржег ритма у поп-фанк жанру. Презадовољан сам како jе све одрађено - казао је Петровић и најавио двиjе нове пjесме од коjих jе jедна дуетска.

Немања Петровић је током такмичења био у тиму Јелене Карлеуше и Мире Шкорић. Како је казао, Јелена је већ на прво слушање "Тотални ресет" прогласила хитом.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. maj 2024 04:52