Sanja Zelenooka / -SKRINšOT/JUTJUB
18/07/2023 u 15:36 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO)"Zelenooka" Sanje Vučić u etru

Tekst za pjesmu je napisala upravo Sanja, na muzici joj je pomogao Marko Gluhaković, koji je ujedno uradio i aranžman pjesme

Od kako je objavila prvi solo singl "Omađijan" i spotu oktobru, koji je za svega jedan sat pregledalo skoro 10.000 ljudi, od Sanje Vučić publika je s nestrpljenjem očekivala novi hit. Pjevačica je sada snimila pjesmu koja, prema mišljenju publike, i te kako leži njenim vokalnim sposobnostima. Bivša Uraganka vrijedno je radila te je upravo izbacila pjesmu "Zelenooka".

Komentarima ispod spota se ne nazire kraj, a pored brojnih pohvala koje je dobila na račun svog izgleda i evidentno uložnog truda, mnogi su pisali i kako su jedva čekali da Sanja zablista, kako mora da bude hit, kako je jedinstvena na Balkanu...

Tekst za Zelenooku je napisala upravo Sanja, na muzici joj je pomogao Marko Gluhaković, koji je ujedno uradio i aranžman pjesme. Pjesmu prati i video spot koji je već na Jutjubu.

Prije mjesec dana je još jedan njen muzički projekat napravio "pakleno brojanje" na Jutjubu, pjesma Kriva je kafana koju je snimila u duetu sa Cvijom.

Pjevačicu  je javnost, osim zbog vanserijskog talenta za muziku, zavoljela i zbog njene spontanosti i neposrednosti.

Nekadašnjoj članici muzičke grupe "Hurricane", koja je uspješno nastavila solo karijeru, saopouzdanja nikada nije manjkalo, te se ne libi da sa svojim fanovima podijeli fotografije na kojima je bez šminke i popularnih filtera za uljepšavanje lica.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 00:11