Зорана Мићановић / З.К.Муња
16/10/2021 u 10:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Зорана Мићановић поносна на успјех првог сингла

За само неколико дана колико jе прошло од премиjере пjесме „Сиктер", млада Зорана Мићановић може се похвалити огромним броjем прегледа коjи су прешли милион, а на музичкоj трендинг листи Jутjуб платформе доспjела jе на друго мjесто

Прошлогодишња такмичарка „Звиjезде Гранда", Зорана Мићановић, прва jе пjевачица коjа jе добила пjесму на поклон од „Гранд" продукциjе, а ниjе ушла у финале. Њена нумера „Сиктер", коjу потписуjе Александар Милић Мили, ушла jе у трендинг, а многи на друштвеним мрежама коментаришу да ће престићи хит „Хаjде" Тее Таировић. За само неколико дана колико jе прошло од премиjере пjесме „Сиктер", млада Зорана Мићановић може се похвалити огромним броjем прегледа коjи су прешли милион, а на музичкоj трендинг листи Jутjуб платформе доспjела jе на друго мjесто. Импозантна броjка, говори о томе колико су челници Гранд продукциjе били у праву када нису одустали од младе пjевачице, иако ниjе ушла у сам финиш такмичења и дали шансу њеном неоспорном таленту.

-Пресрећна сам, узбуђена, уживам у свим позитивним коментарима коjи ових дана стижу до мене. Мили ми jе огроман вjетар у леђа, неко ко ме баш подржава и брине о свему када jе риjеч о моjим jавним наступима. Осим сjаjне пjесме довео jе стилисте, шминкере и фризере, коjи су дио његовог тима, коjи се брину за моj изглед. Према њему имам велику захвалност за све што jе урадио за мене jер да ниjе било њега, jа вjероватно не бих ни имала сада своjу пjесму него бих се поново такмичила. Мили jе видио да jа могу да успиjем и да могу нешто да направим од себе док су други то демантовали. Хвала му на свему- закључила jе млада звиjезда Гранда.

Иначе, Зорана планира да се из родног Шапца пресели у Београд, гдjе ће и завршити средњу школу, jер жели да се, како сама каже, озбиљно посвети своjоj кариjери. Ако jе судити по популарности прве пjесме, за њу сигурно нема зиме када jе риjеч о музичкоj кариjери.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 16:27