Џенифер и Бен / - Џенифер и Бен
09/04/2022 u 12:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вјерили се Џенифер Лопез и Бен Афлек

- Имам заиста узбудљиву и посебну причу за подијелити..., рекла је Лопез својим пратиоцима. Такође је додала емоји прстена поред свог имена на Twitter-u

Џенифер Лопез и Бен Афлек су се вјерили након што су прошле године обновили своју везу, потврдио је представник глумице и пјевачице за People.

Лопез је подијелила вијести у свом билтену "On the ЈLo" након што је раније ове седмице фотографисана како носи велики дијамантни прстен.

Она је узбудљиве новости открила у маилу у петак увече ужем кругу обожаватеља. Порука фановима укључивала је снимак глумице како се диви огромном зеленом дијаманту на свом прсту, чију је слику на друштвеним мрежама подијелила и њена сестра.

Лопез је те исте вечери најавила "главну објаву" видеоснимком на Twitteru.

 - Имам заиста узбудљиву и посебну причу за подијелити..., рекла је Лопез својим пратиоцима. Такође је додала емоји прстена поред свог имена на Twitteru.

Лопез и Афлек покренули су гласине о вјеридби раније ове седмице када је фотографисана док носи прстен током куповине у Лос Ангелесу са 14-годишњом кћерком Емме. Аффлецк је недавно показао подршку својој будућој жени, бодрећи је са својим сином Самуелом и њеном кћерком Емме док је Лопез преузимала награду Ицон Аwард на иХеартРадио Мусиц додјели у марту.

Лопез је недавно за Пеопле говорила шта њихову везу сада чини другачијом у односу на прије 18 година, рекавши: "Сада смо старији, паметнији смо, имамо више искуства, на различитим смо мјестима у нашим животима, сада имамо дјецу и морамо бити веома свјесни тих ствари."

Звијезда филма "Маррy Ме" дијели 14-годишње близанце Емме и Маxа с бившим мужем Марцом Антхонyјем, а Афлек има троје дјеце с бившом супругом Јеннифер Гарнер: Виолет, Серапхину и Самуела.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 18:08