Вукчевић припремио Ђоковића за Токио / - Приватна архива
19/07/2021 u 20:15 h
Портал ДанПортал Дан
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вукчевић ошишао Ђоковића: Испунио ми се сан који сам сањао 20 година

Сликали смо се, попричали о спорту и jош jедном ме увjерио да су највећи људи најједноставнији. Новаче, хвала ти, поручио је најпознатији црногорски фризер

Најпознатији црногорски фризер, Иван Вукчевић, похвалио се на друштвеним мрежама да је пред пут у Токио, ошишао најбољег тенисера на свијету, Новака Ђоковића.

Вукчевић је истакао да је да му се остварила давна жеља, да ошиша Новака, те да најбољи светски тенисер није имао посебних захтјева око фризуре.

– Гледаjући мечеве, знао сам и да примиjетим Новакову фризуру и прокоментаришем како му jе коса захтjевна за шишање. Jедном ме jе Маjа питала, замисли да некад ошишаш Новака, на шта сам одговорио, ма нема шансе да се то деси. Иако сам потаjно желио свим срцем и сањао таj тренутак. Кад сам добио позив од своjих приjатеља да закажу шишање за Новака, био сам у невjерици. Назвао сам Маjу и рекао, данас сам добио позив коjи сам циjелог живота чекао. Погоди коме бих се обрадовао наjвише послиjе породице – истакао је Вукчевић.

Он је поручио да је тог дана отказао сва друга шишања, и као „запета пушка” чекао Новака.

– Кад се поjавио, извинио се што мало касни, а jа сам му рекао, ја на оваj тренутак чекам 20 година. Данас сам створио успомене за циjели живот. Ошишао сам Новака пред одлазак на Олимпиjске игре у Токио. Сликали смо се, попричали о спорту и jош jедном ме увjерио да су највећи људи најједноставнији. Новаче, хвала ти – похвалио се Вукчевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 11:33