/ Фото: Егзит
04/07/2021 u 18:49 h
Дневне новине ДанДневне новине Дан
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

За држављане Црне Горе бесплатан брзи тест уз купљену улазницу на Егзит

Свима који ваучере не замијене до четвртка 8. јула до 20 сати, фестивал не гарантује да ће моћи да уђу током прве вечери, због огромних гужви

Фестивал Егзит објавио је званичне процедуре за улазак посјетилаца на овогодишње издање фестивала, а улаз на Петроварадинску тврђаву у Новом Саду од 8. до 11. јула биће ограничен на оне који или посједују Дигитални зелени сертификат (што значи да су вакцинисани или су прележали корону) или на оне који имају негативан брзи антигенски или ПСР тест.

Фестивал Егзит је за купце улазница обезбиједио бесплатне брзе тестове у Новом Саду. Посјетиоци из земаља којима је улазак у Србију слободан, као што су Босна и Херцеговина, Црна Гора или Македонија мораће да ураеде брзи антигенски тест у Новом Саду, под истим условима као држављани Србије.

Онима који су купили ваучер или улазницу, тест ће бити бесплатан на Новосадском сајму, а ако на фестивал долазе с позивницом, моћи ће да се тестирају у наведеним овлашћеним лабораторијама. 

Процес замјене ваучера за фестивалске наруквице биће временски значајно дужи, од понедјељка 5. јула до сриједе 7. јула.

Свима који ваучере не замијене до четвртка 8. јула до 20 сати, фестивал не гарантује да ће моћи да уђу током прве вечери, због огромних гужви.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 02:04