Зорја Пајић / Гранд онлајн
26/12/2021 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зорја Пајић о новом синглу: Уложили смо пуно труда, љубави и талента

Млада и перспективна пjевачица Зорjа Паjић отпjевала jе насловну нумеру, за нови риjaлити програм под именом Риjалити Бар. Будући хит коjи се зобе Желим, поред смаих такмичара биће нешто по чему ће оваj програм бити преознатљив.

-Уложили смо пуно труда, љубави и талента у све ово и пуно драгих људи jе помогло. Идеjа за ову пjесму jе заправо била тражена од нас, нас jе Курир телевизиjа унаjмила за потребе Риjалитиjа Бар да направимо химну коjа ће пратити цио риjалити и пjесма коjу ће људи памтити и коjа ће их подсjећати на таj Бар. Мислим да смо испунили задатак и видим да људи памте пjесму и пjевуше jе,тако да срећна сам због тога- казала jе Зорjа.

Пjевачица jе истакла и да су спот сами одрадили, уз помоћ приjатеља.

-Спот jе наша кућна продукциjа, све смо радили сами у смислу сами смо организовали рад уз помоћ приjатеља, шминкера, фризера, фотографа. Милан Паjић jе глумац као режисер тог спота и онда смо Лазар и jа сами то монтирали. Жељели смо да направимо нешто лиjепо за кратко вриjеме што ће пропрaтити пjесму и у чему ће људи моћи да уживаjу а као што видим уживаjу и доста људи хвали цио проjекат-додала jе она.

Зорjа се дотакла и пjесме коjу jе приjавила на конкурс за Беосонг, на коjу jе веома поносна.

-Мислим да ће у тоj пjесми jако пуно људи да се пронађе и да ће много шира публика прихватити ту пjесму него прве двиjе jер ипак jе та пjесма за Евровизиjу, нешто чиме желим да представим не само своjу земљу већ и наш народ а у то убраjам и цио Балкан. Та пjесма jе спремна и чека као запета пушка. Jош увиjек чекамо да РТС обjави листу извођача коjи су прошли конкурс и коjи ће се поjавити на фестивалу. Надам се позитивном резултату, знам да смо испунили све захтjеве конкурса и онда у фебруару ће бити избор. Jедва чекам, већ спремамо и наступ коjи ће дефинитивно бити нешто што до сада од мене нико ниjе видио и сигурна сам да ће публика да се одушеви-нагласила jе пjевачица, па се осврнула и на прошлогодишњи наступ групе Хjурикеjн на Евровизиjи.

-Сматрам да смо само доста различити, Хjурикеjн су jеднако добро представиле нашу земљу и енергиjу коjу су дале jе нешто што jе било потребно сцени Евровизиjе, али jа планирам нешто другачиjе потпуно, толико сам узбуђена и jедва желим то, наjвећа ми jе то сад жеља.

Подршка супруга, у свему што ради, jоj и те како значи.

- Неизмjерно сам срећна и захвална што имам неког са коjим могу да подиjелим цио своj живот, његова подршка jе у ту и приjе Звиjезда Гранда. Он jе таj због коjег сам се одлучила на цио корак изласка у jавност са моjим пjевањем и прати цио процес. Заjедно радимо на свему, диван jе осjећаj имати повjерења у неког, то jе љубав на врхунцу-закључила jе Зорjа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 05:16