/ Фото: З.К. Муња
20/12/2021 u 22:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зорја Павић: Колеге ме никако не воле

Једна од Звезда Гранда публику освојила раскошним талентом, али и својом животном причом

Зорја Пајић једна је од омиљених Звезда Гранда откако је први пут крочила на сцену овог музичког такмичења, а публику је освојила раскошним талентом, али и својом животном причом.

Након што је, као финалисткиња прошлогодишње сезоне "Звезде Гранда" објавила пјесму "Лутка од порцелана", убрзо је услиједио и сингл под називом "Желим".

Kада је Зорја у питању, мало је познато да је прије популарности пјевала у Kнез Михаиловој улици, у Београду. 

- Kад сам почела да студирам, нисам била у финансијски стабилној ситуацији и живјела сам у другом граду. Не бих да кажем мука, али непријатна ситуација ме је натјерала, односно, дала ми идеју да изађем на улицу и почнем да свирам. Најприје сам само свирала, а онда сам једног дана ријешила и да запјевам, пошто сам се шест година прије тога бавила етно пјевањем. Ријешила сам да пробам и видим шта ће да се деси, а када сам отворила уста и пустила глас, схватила сам да сам почела да зарађујем дупло више пара- додала је она. 

Певањем на улици је лијепо зарађивала.

- Зарада варира. Суботом се увек више зарађује него радним данима, али могу да упоредим са радом у кафићу када имате јако лијеп бакшиш. Мени се то много више исплатило тада, јер сам могла да радим када ја хоћу и колико хоћу, а не када и колико морам. Kада ми је требало више пара, знала сам да радим и по пет-шест сати, а углавном сам радила максимално два до три сата - испричала је Зорја.

Каже да је у Kнезу упознавала разне људе – од умјетника до обичних људи који су жељели да са њом прошетају  и поразговарају.

- Увек сам се радовала томе, јер сам разговарајући са разним људима слушала и њихове приче. На неки начин сам се повезивала са њима- искрена је пјевачица.

Зорја се недавно и за Гранд Њуз пожалила да је колеге из „Звезда Гранда“ не воле јер је нису позвали на заједничку журку.

- Пронашла сам неке особе које су ми заиста пријале – Марију Груевску и Жељка Вукчевића. Остала сам у контакту са њима и пријају ми, јер се бавимо истим послом, имамо пуно тема и можемо заједно да стварамо нешто, тако да мислим да је свако пронашао некога овдје - испричала је она.

Зорја ће се ове године такмичити за српског представника на Евровизији, а како је недавно открила у разговору за Нова.рс, пјесма је права евровизијска.

- Баш смо се потрудили да сваки дио пјесме има смисла и да у њега уложим пуно труда и размишљања, али наравно и тог умјетничког дијела. Пјесма је евровизијског карактера, то је можда и најбољи опис ове пјесме. Апсолутно, нумера има и важну поруку што је најбитније код пјесама за овакве фестивале- закључила је Зорја. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 21:39