Неда са унуцима  / Неда са унуцима
20/04/2021 u 22:05 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Неда Украден спремила три нове нумере

Прекинула "музички пост"
Пјевачица Неда Украден припремила је чак три нове пјесме за које је сада урадила и спотове.

Пјесме су, како каже жанровски различите, па ће свако пронаћи нешто за себе.

-Ово је ужасно вријеме за музику и умјетност. Овај музички 'пост' прекинула сам снимањем чак три нове пјесме. Стицајем околности добила сам готово у исто вријеме дивне, потпуно различите композиције од три аутора из Загреба, Сарајева, Београда... Захваљујући подршци спонзора могла сам реализовати овај "подухват". Пјесме су различите: од класичног поп-кантрија, преко рок баладе до латино диско нумере. Али оно што ме је прво ' купило' били су сјајни текстови:
"Једном када ово прође
Kад уз пјесму крене вино
Једва чекам добри људи
Да се опет загрлимо."

Неда је открила и ко су аутори нумера.

-Миро Буљан из Загреба, са пјесмом "Гдје ћемо за празнике". Миро је аутор који је за мене већ урадио један велики хит "И гдје год био", затим по први пут сарајевски хит мејкер Ђеронимо, са пјесмом "Једном када ово прође" и млади талентовани београдски аутор Немања Антонић са брзом, латино пјесмом " Мућас грациас".

Спотове за нове пјесме снимила је у једном дану, и то на Београдском сајму са сјајном екипом на челу са Дејаном Милићевићем.

-Спотове сам снимала у најбоље опремљеном студију на Балкану, под редитељском палицом Дејана Милићевића, и са својим тимом Срђаном Петковићем и Игором Лукићем. Снимити три спота за један дан могу само искусни супер професионалци, који су претходно до танчина морали све да припреме да би се што ефикасније одрадило. Свака пјесма имала је по три комплетне промјене стајлинга, плус статисте, играче, трубаче 'маријаче' за које су љубазношћу мексичке амбасаде обезбједили шешире сомбрере и права мексичка одијела за једну од нумера 'Мућас грациас'- додаје Неда.

Можда промовишем албум у Водицама
На музичком фестивалу ЦМЦ у Водицама Неда ће наступити међу 50 извођача.
- На фестивалу CMC, на коjем учествуjем задњих седам-осам година, представићу нову пjесму Мирa Буљана „Гдjе ћемо за празнике”. Очекуjем добар провод и дружење у лиjепим Водицама. Надам се да ћу до тада успjети спремити комплетан CD и промовисати га на фестивалу - поручила је Украден


Снимање ових видео спотова Неди ће остати у посебном сјећању јер су јој се на сцени придружили и њени унуци.

-За нумеру "Једном када ово прође " имали смо госпел хор. А специјално су ми као најдражи поклон дошли и моји унуци на сетуч. Унук Душан је желио да буде у мом споту, па ми је донио цвијеће и у кадар ушетао плешући неку своју кореографију-додаје Неда.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 12:20