Елдин са његовом креацијом / Приватна архива
12/05/2021 u 15:27 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Фризер из Бијелог Поља побиједио на престижном такмичењу: Елдину злато за Fantasy фризуру

Такмичили се најбољи фризери из Европе

На ОМЦ Европском отвореном првенству фризера коjе jе одржано онлајн Бjелопољац Елдин Кривошић jе проглашен за побjедника у категориjи Fantasy hairstyle.

На такмичењу су учествовали наjбољи фризери из Европе, а услови такмичења су били веома захтjевни. Ово ниjе први пут да Кривошић тријумфује на иностраном такмичењу, био је први и на свjетском такмичењу фризера у Паризу приjе неколико година.

Кривошић се захваљуjе Жељку Ђукићу на фотографиjама, као и своjоj сестри Маjди, коjа jе мејк апом употпунила његову савршену креациjу.

- Захваљујем се и Зорани Вукчевић, коjа jе такође такмичар и чланица фризерске репрезентациjе, на несебичном уступању своjе лутке. Такође, велику захвалност дугуjем и своjоj породици, приjатељима и суграђанима, али и колеги Зорану Вукчевићу и Савезу фризера Црне Горе који су били уз мене - казао је Кривошић.

Поред Кривошића, Савез фризера jе имао jош jедног мушког такмичара – Дарка Кнежевића.

Осим Црне Горе на такмичењу су учествовале и земље из региона, а велики успjех имали су и такмичари из Србиjе са освоjене двиjе сребрене медаље.

- На такмичењу jе испред Црне Горе судиjа у женском жириjу била Jелена Вукчевић, у мушком жириjу Драган Маровић, док jе jедан од директора такмичења испред Свjетске асоциjациjе био Зоран Вукчевић. На следећем свjетском такмичењу - OMC WORLD CUP 2021 онлајн, коjе ће се одржати у октобру имаћемо четири или пет такмичара, те се надамо да ће се осим Елдина jош неко окитити престижном медаљом - саопштили су из Савеза фризера.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 15:28