„Пријатељи” поново на малим екранима / - Френдс серија
14/05/2021 u 20:46 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Специјал „Пријатељи: Окупљање” на малим екранима 27. маја

ХБО Макс jе саопштио да ће се у специjалу поjавити више од 15 познатих гостиjу, укључуjући бивше чланове "Приjатеља" попут Тома Селека (Ричарда) и Меги Вилер (Џенис), али и других попут британског фудбалера Деjвида Бекама, глумца из "Игре престола" Кита Харингтона и пакистанске добитнице Нобелове награде за мир Малале Jусуфзаи

Фанови познатог ситкома "Пријатељи" дуго су чекали на ново окупљање популарних другара са Менхетна, и њиховом ишчекивању је дошао крај. Дугоочекивани наставак ове серије биће емитован 27. маjа. У специjалноj епизоди "Приjатељи" ће угостити славне звијезде попут Џастина Бибера, Леjди Гаге и К-Поп бенда БТС, наjавио jе стриминг сервис ХБО Макс.

Специjал под називом "Приjатељи: Окупљање" у коjем ће се поjавити свих шесторо оригиналних глумаца, првобитно jе требало да буде снимљен прије више од годину дана, али jе проjекат одлаган због пандемиjе коронавируса.

Ова епизода снимљена је без сценариjа раниjе ове године на истоj позорници у Лос Анђелесу, као и оригинална комедиjа.

"Приjатељи", коjи су с приказивањем на завршили 2004. године, били су jедна од наjпопуларниjих ТВ сериjа, а своју другу популарност стекли су захваљујући стриминг платформама.

У специjалу ће дакле поново учествовати оригинална глумачка постава у саставу Џенифер Анистон, Лиза Кудроу, Кортни Кокс, Деjвид Швимер, Мет Лебланк и Метjу Пери.

ХБО Макс jе саопштио да ће се у специjалу поjавити више од 15 познатих гостиjу, укључуjући бивше чланове "Приjатеља" попут Тома Селека (Ричарда) и Меги Вилер (Џенис), али и других попут британског фудбалера Деjвида Бекама, глумца из "Игре престола" Кита Харингтона и пакистанске добитнице Нобелове награде за мир Малале Jусуфзаи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 02:54