Стадион ФК Забјела / -Архива
13/05/2021 u 14:53 h
Н.С.Н.С.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ФК Забјело искључен због дуга за воду од 14.804 еура

По основу испостављених рачуна за утрошену воду наjвише новца потражуjемо од Управе за имовину, МУП-а, ТПЦ Ражнатовић и Спортских обjеката, поручују из Водовода

Фудбалски клуб Забјело искључен је са водоводне мреже због дуга од 14.804 еура, пишу дневне новине „Дан”. Овај фудбалски клуб је, како су саопштили из предузећа Водовод и канализација којим руководи Филип Макрид, међу фудбалским клубовима највећи дужници. Међутим, како наводе, великих дуговања има и када су у питању правна лица.

– Када су у питању правна лица, Водовод и канализациjа по основу испостављених рачуна за утрошену воду наjвише потражуjе од Управе за имовину, МУП-а, ТПЦ Ражнатовић и Спортских обjеката. Мjесна гробља и мjесне заjеднице углавном измируjу своjа дуговања за утрошену воду, а што се тиче фудбалских клубова наjвећи дужник jе ФК Забjело, коjи jе искључен са водоводне мреже због висине дуга од 14.804 еура – наводе из Водовода.

Из Водовода наводе да су у априлу имали 287 рекламација на висину рачуна за утрошену воду, што је, како наводе, уобичајен број на мјесечном нивоу.

–Приjаве грађана су саставни дио посла и односе се осим на кварове и на притужбе на висину рачуна. Потрошачи коjи имаjу притужбе на висину рачуна за утрошену воду могу га рекламирати у законски предвиђеном року. На основу подниjете рекламациjе стручна екипа наше предузећа изласком на терен утврђуjе чињенично стање (могуће постоjање квара), након чега комисиjа за рекламациjе рачуна доноси одлуку о основаности исте и обавjештава потрошача. Наша намjера jе да сваки рачун буде исправан и да одговара тачном стању потрошње воде. Због тога сваку рекламациjу детаљно провjеримо – кажу из Водовода.

Мjеру искључења са водоводне мреже, како наводе из Водовода, због актуелоне епидемиолошке ситуациjе, примjењуjемо у краjњоj нужди и у случаjевима непоштовања протокола о измирењу дуговања.

Н.С.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 08:27