Инфо табле, Подгорица / -фото: Подгорица.ме
14/05/2021 u 13:02 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Постављене инфо лед табле на булеварима Светог Петра Цетињског, Станка Драгојевића и Улици 13. Јула

Риjеч jе о динамичким знаковима коjи су увезани на оно што jе приjе рађено по питању дигитализациjе-отварања Оперативног центра, саопштено је из Главног Града

Паркинг сервис Подгорица  у сарадњи са Главним градом и Комуналним услугама  инсталирао  jе четири инфо лед табле на булеварима Св. Петра Цетињског и Станка Драгоjевића и у Улици 13. Jула.  Инфо лед табле имаjу за циљ да возаче информишу о слободним паркинг мjестима на посебним паркиралиштима у њиховоj близини. Ради се о наставку дигитализациjе пословањjа Паркинг сервиса чиме се у великоj мjери олакшава коришћење и лакше проналажење слободних паркинг мjеста. 

Риjеч jе о динамичким знаковима коjи су увезани на оно што jе приjе рађено по питању дигитализациjе-отварања Оперативног центра, унаприjеђење самих посебних паркиралишта, унаприjеђење wеб саjта и апликациjе коjи такође имаjу опциjу информисања корисника о слободним паркинг мjестима као и навигациjу до њих. 

– У претходном периоду инсталиране су три инфо лед табле на Булевару Ивана Црноjевића. Овим се надамо да ћемо возачима олакшати тражење слободних паркинг мjеста, а у склопу овог посла, обновљена jе и вертикална сигнализациjа на свим посебним паркиралиштима – саопштено је из Главног града.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:59