Иван Вуковић / Фото: Фејсбук
15/05/2021 u 11:04 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вуковић се вакцинисао АстраЗенеком: Поносни смо на докторе и све сестре

Градоначелник примио АстраЗенеку у Музичком центру

Градоначелник Подгорице и потпредсједник ДПС-а Иван Вуковић вакцинисао се у Музичком центру у Подгорици.

Како је написао на свом Фејсбук профилу, вакцинисао се АстраЗенеком.

- Не боли. Потврђено. Хвала дивним докторима и сестрама на лијепом пријему и професионалном односу. Поносни смо на вас. Маске су обавезне и након вакцинације, нема простора за релаксацију - додао је Вуковић.

image

Иван Вуковић

Фото: ПГ биро

Навео је да је градска управа одлучила да на овај начин да допринос у борби против коронавируса и  позива све грађане да учине исто.

- Kао што смо и најавили прије неки дан, с обзиром да ће ово бити први викенд после дуго времена који није везан за рад на терену, нас двадесетак из градске управе је одлучило да се вакцинише, јер на тај начин желимо да дамо допринос у борби против пандемије коронавируса. Веома смо задовољни одзивом за вакцинацију и реакцијом укупне друштвене заједнице посљедњих седмица и чини ми се да полако, али сигурно ово пошаст стављамо под контролу, што је јако важно прије свега за јавно здравље, а онда за економију и све оно што значи повратак у неке нормалне животне оквире - истакао је Вуковић и позвао суграђане да се вакцинишу, јер је то најкраћи пут да што прије изађемо из овог стања у коме се предуго налазимо.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 21:25