/ -SHUTTERSTOCK
20/04/2024 u 17:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bijele maksi suknje modni hit ovog ljeta

Iako pričamo o ljetu, mnoge modne influenserke duge, bijele suknje nose i ovih, trenutno ne baš prijatnih, proljećnih dana. Stilizuju ih s džemperima, jaknama, baletankama… A mi smo prikupili modele koji će dominirati ovog ljeta.

Kako stilizovati bijele maksi suknje ovog proljeća i ljeta

1. Sa crnim prslukom

Monikh Dale nosi šik dugi crni prsluk, ogrlicu od gajtana i bijelu maksi suknju. Toliko jednostavno, a toliko efektno. Savršen, elegantan stajling čak i za svečane prilike.

2. S duksericom i patikama

Amaka Hamelijnck uparuje maksi bijelu suknju u slojevima sa oversize duksericom, tkanom torbom i svetloplavim Adidas patikama.

Sa džemperom i sandalama

Johanna Lager je svoju raskošnu, dugu, bijelu suknju uparila sa sivim džemperom s velikim okovratnikom i sandalama.

4. S blejzerom i baletankama

Merilin Nvavulor-Kazemaks ide u minimalistički šik sa crnim blejzerom, bijelom punom pamučnom suknjom i crnim baletankama.

Sa crnim mokasinama i majcom na pruge

Brittany Bathgate izgleda moderno i opušteno u prugastoj majici dugih rukava, punoj bijeloj maksi suknji i klasičnim crnim mokasinama.

 S baletankama sa nitnama

Karina Marriott inspiriše u klasičnom sivom džemperu, bordo torbi, punoj bijeloj suknji i modernim baletankama s nitnama.

7. S elegantnom bluzom i štiklama

Anouk Ive je oličenje kul dame u svom neutralnom autfitu koji se sastoji od bež, pletene bluze bez rukava, torbe na ramenu od antilopa, duge bijele suknje i crnih sandala s kaiševima.

8. Sa crnom uskom majcom i papučama

Lucy Williams je uvijek šik ikona, posebno u ovoj crnoj majici na jedno rame, šarenoj torbi, dugoj bijeloj suknji i nanulama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 22:13