Сукно: Искуснији тим славио / - фото: Крсто Вуловић
13/05/2021 u 21:06 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сукно: Без базена ће ови момци стагнирати

У четвртом мечу финала плеј-офа првенства Црне Горе пресудила три неискоришћена петерца Приморца и лоша реализација напада са играчем више. Искуснији Јадран заслужено узео титулу

Шеф стручног штаба Приморца, Сандро Сукно, није успио да у првој тренерској сезони освоји трофеј.

Легендарни хрватски ватерполиста је након четвртог меча финала плеј-офа ватерполо првенства Црне Горе признао да је титула Јадрана заслужена.

Честитам Јадрану на титулу. Јако је тешко играти кад промашите три петарца, имали смо у првом полувремену и три нереализована напада са играчем више. Затим је Јадран добио прилику да поентира у сваком минуту – рекао је Сукно након утакмице на Шкверу.

Которани су у сваком случају ове сезоне направили искорак. Након девет година су се нашли у финалу плеј-офа првенства Црне Горе.

Пуно смо напредовали и учинили финалну серију занимљивом. Међутим, треба бити реалан и рећи да је Јадран уигранији, што је пресудило. Приморац треба да настави са указивањем шансе младим играчима, али без базена ће стагнирати. Тешко је сваки дан путовати у Будву и губити драгоцјено вријеме – указао је Сукно на проблеме которског ватерпола.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 18:44