новогодишњи пакетићи / - фото: Драган Стојановић
27/12/2021 u 09:10 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Агенција Топ 3 Моделс Монтенегро поклонила новогодишње пакетиће за дјецу из организације слијепих за Бар и Улцињ

Предсједник Организације слијепих за Бар и Улцињ Веселин Јокетић захвалио се на донацији новогодишњих пакетића

Представнице модне агенције „Топ 3 Моделс” Монтенегро из Бара посјетиле су Организацију слијепих за Бар и Улцињ и поклонили новогодишње пакетиће за дјецу из Организације слијепих.

Пакетиће су уручиле Мисс Црне Горе за 2020. годину Лорна Хуремовић и Теа Шћекић - мини топ модел Свијета са власницом агенције и националним директором за државна и свјетска такмичења, Иваном Шћекић.

Предсједник Организације слијепих за Бар и Улцињ Веселин Јокетић захвалио се на донацији новогодишњих пакетића. Он је присутне упознао са радом ове невладине и непрофитне организације особа са инвалидитетом, која окупља слијепа и теже слабовида лица, и у којој је запослено пет особа са потешкоћама вида. Информисао их је да удружење издаје сопствени аудио часопис „Право на рјеч”, да посједује аудио библиотеку, организован друштвени клуб, у склопу кога ради биоскоп за слијепе са говорном адаптацијом филмова. Похвалио се и са успјешним радом Брајеве штампарије, као и са активностима реализованим у најразличитијим областима дјеловања, а све у намјери да квалитет живота особа са сметњама вида, наших чланова и чланица, буде што бољи, без обзира на њихове животне околности, или лична својства, особине, интересовања, опредјељења, или животни стандард”.

Ивана Шћекић, директорица модне агенције „Топ 3 Моделс” Монтенегро, представила је присутнима мисију њене агенције. Њихов циљ је да свим заинтересованим дјевојкама и младићима који желе да се професионално баве моделингом омогући да се кроз програм рада агенције едукују, усмјере и добију основу ка даљем бављењу у пољу моде. Посебан акценат стављају на рад са дјецом, у сарадњи са родитељима, у оквиру департмана агенције који се назива “”Топ 3 Кидс”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 08:42