/ Фото Архива
03/06/2021 u 07:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

АМСЦГ: Добри услови за вожњу, смањена видљивост по котлинама

Саобраћа се по сувим путевима

У Црној Гори јутрос се саобраћа по сувим путевима, а видљивост је смањена по котлинама, саопштено је из Ауто-мото савеза Црне Горе.

Саобраћај на путу Ђурђевића тара - Мојковац, у мјесту Соколовина затворен је за све врсте возила од осам до 11 и од 13 до 16 сати, због постављања заштитног плетива у сврху спречавања одрона.

Саобраћај на путу Михаиловица - Пљевља биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати због реконструкције те саобраћајнице.

Саобраћај на путу Рожаје – Шпиљани биће обустављен од осам до 11 и од 13 сати и 30 минута до 16 сати и 30 минута, због реконструкције саобраћајнице.

На путу Пљевља - Метаљка саобраћај ће због реконструкције за све врсте возила бити обустављен од девет до 11 и од 14 до 16 сати.

Због изградње магистралног пута Цетиње - Никшић, саобраћај на регионалном путу Цетиње-Чево биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати, а у осталом периоду долазиће повремено до прекида саобраћаја не дужих од 15 минута.

На магистралном путу Даниловград – Подгорица саобраћај је промијењен са двосмјерног на једносмјерни, уз повремене прекиде не дуже од 15 минута.

Саобраћај на путу Шћепан Поље - Никшић, на дионици Заборје - Јасеново поље, промијењен је са двосмјерног на једносмјерни.

Због уређења шеталишта уз море уз магистрални пут М-1 дионица Мељине – Липци, локалитет Бијела –Kаменари, режим саобраћаја је промијењен са двосмјерног на једносмјерни.

Саобраћај на магистралном путу М-1 на дионици Дебели Бријег - Мељине у мјесту Топла, промијењен је са двосмјерног на једносмјерни, због радова поред пута.

На магистралном путу Подгорица - Рибаревина, због асфалитирања саобраћајнице, возила саобраћају наизмјенично од седам до 19 сати.

На магистралном путу М-2 дионица Подгорица-Божај због асфалтирања пута промијењен је режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни од седам до 19 сати.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

25. septembar 2021 08:46