Фото: Инстаграм (пожар уништио кућу)
01/09/2021 u 21:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Апел Црвеног крста: Помозите Јованки да добије нови дом

Молимо вас да у складу са могућностима, допринесете бољем животу наше суграђанке. Сваки вид помоћи је добродошао, поручују из Црвеног крста Колашина.

Црвени крст Колашина позвао је све грађане који су у могућности да помогну како би Јованка Машковић (81) добила нови кров над главом, пише портал РТЦГ.

У пожару који је 1. јула ове године захватио кућу брата и сестре Машковић, у селу Морачка Бистрица у Колашину, је страдао Бранислав Машковић, а његова сестра Јованка (81) остала је без крова над главом, јер је кућа потпуно уништена.

image

Фото: Инстаграм

-Као одговорни чланови друштва, организовали смо се да јој помогнемо у изградњи скромне кућице. За Јованку ће то представљати немјерљиву помоћ. Овако ћемо, кроз лични допринос, помоћи старици да у минималним условима дочека предстојећу зиму. Нјена скромност нас на то обавезује- поручују из Црвеног крста.

Огромну енергију  покреће, како наводе, пожртвованост Мирка Радовића, Ћира Радовића и Бобана Меденице, који свакодневно раде и изграђују баки нови дом.

-Молимо вас да у складу са могућностима, допринесете бољем животу наше суграђанке. Сваки вид помоћи је добродошао- поручују из Црвеног крста Колашина.

Средства можете уплатити на њен жиро-рачун: 510-1213114-41 Јованка Машковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 05:01