/ - фото Д.С
23/01/2022 u 18:37 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бар: Најављена подршка за шпедитера Ђока Дробњака

Специјално државно тужилаштво (СДТ) поднијело је кривичну пријаву против шпедитера Ђока Дробњака који се сумњичи да је дио „међународне криминалне организације која се сумњичи за шверц кокаина

На друштвеним мрежама данас је најављено окупљање испред главне капије Луке Бар, у сриједу од 12-13 часова „Подршка за шпедитера Ђока Дробњака“.

- Неправда учињена једном човјеку пријетња је свима - наводи се у најави окупљања за које се не зна у чијој је  организацији. 

Половином јануара Специјално државно тужилаштво (СДТ) поднијело је кривичну пријаву против шпедитера Ђока Дробњака који се сумњичи да је дио „међународне криминалне организације која се сумњичи за шверц кокаина из Еквадора у Црну Гору”.

У пријави је наведено „Дробњак је, сумња се, у криминалној организацији коју су формирала два неидентификована лица, између осталог, имао задатак да врши манипулацију контејнерима у којима су биле банане, да доставља бројеве контејнера у циљу изузимања кокаина испод мјера надзора на царинској зони”.

Породица шпедитера  Дробњака огласила се прије неколико дана.

- Овлашћења шпедитера су врло ограничена, он нема право нити може да отвори, или на тај начин контролише било коју пошиљку, без присуства цариника, казали су представници породице Дробњак, поводом хапшења Дробњака у вези са 400 килограма кокаина нађених у магацину Волија  у Подгорици.

Писмо Ђоковог оца прочитано је на сједници Одбора за безбједност Скупштине Црне Горе. Они тврде да је Ђоко частан и поштен човјек, без икакве мрље у својих 49 година живота, што може потврдити и сваки грађанин Бара.

Наводе и да никада није имао незаконитих поступања, чак ни саобраћајних прекршаја, а камоли криминалних склоности, које му се стављају на терет.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 21:20