СНП лого / - СНП лого
25/09/2021 u 16:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Барски одбор СНП-а уз Лалошевића

Зато осуђуjемо као недобронамjерно поступање и брзину одлуке министарке Весне Братић о смjени и кампањи против Лалошевића, истакнутог бившег народног посланика и политичког радника, коjи долази из редова барског ОО СНП

На данашњем састанку Колегиjума ОО СНП Бар недвосмислено и снажно је дата подршка Василиjу Лалошевићу, смиjењеном директору Управе за спорт и младе у Министарству просвjете, науке, културе и спорта, у Влади Црне Горе.

Оциjењено jе да се ради о кулминациjи кампање и опструкциjа против господина Василиjа Лалошевића, са намjером да се умањи и маргинализуjе значаj и утицаj наших кадрова и саме СНП ЦГ.

- Наиме, вршећи одговорно, савjесно и компетентно функциjу директора Управе за спорт и младе, господин Лалошевић се очигледно замjерио мање квалитетним функционерима министарства, што jе препознато као латентна опасност од афирмациjе кадрова коjи долазе из редова СНП ЦГ. Захваљуjући свом познавању потреба спорта и улоге младих, великим искуством и одличном комуникациjом, он jе за кратко вриjеме остварио одличну сарадњу са спортским савезима, организациjама, клубовима и поjединцима, као и са Олимпиjским комитетом Црне Горе - наводе у саопштењу.

Зато осуђуjемо као недобронамjерно поступање и брзину одлуке министарке Весне Братић о смjени и кампањи против Лалошевића, истакнутог бившег народног посланика и политичког радника, коjи долази из редова барског ОО СНП.

Због свега наведеног стоjимо чврсто уз квалитет и способности, као и резултате рада и дjеловања Василиjа Лалошевића, а исто тако исказуjемо огорчење и осуду поступака министарке Весне Братић, како према господину Лалошевићу лично, тако и према СНП ЦГ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 14:21