Са састанка / - Фото: Министарство спорта и младих
20/06/2022 u 20:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пријестоници Цетиње за два пројекта 70 хиљада еура

Министарство спорта и младих за два инфраструктурна проjекта суфинансирало jе Приjестоницу Цетиње са 70 хиљада ЕУР, саопштено jе из тог Владиног ресора

Како jе саопштено, министар спорта и младих, Василиjе Лалошевић, угостио jе данас предсjедника општине Цетиње, Николу Ђурашковића, са сарадницима.

Наводи се да jе састанку присуствовала и државна секретарка у Министарству спорта и младих, Амина Цикотић, као и савjетник за спортску инфраструктуру у том ресору, Владимир Воjводић.

Додаjе се да да се на састанку говорило о инфраструктурним проjектима коjе jе Министарство већ реализовало у договору са Приjестоницом, а тиче се суфинансиранjа проjекта за адаптациjу спортских терена већег броjа образовних институциjа (гимназиjе, средње мjешовите школе, ликовне и музичке школе), као и о проjекту опремања мобилиjара у Великоj дворани Спортског центра Цетинjе.

- За оба проjекта Министарство спорта и младих jе суфинансирало приjестоницу Цетинjа са 70 хиљада ЕУР - наводи се у саопштењу.

Из Министарства су казали да jе на састанку било риjечи и о другим инфраструктурним проjектима за коjе jе приjестоница аплицирала код Министарства спорта и младих.

- Посебна пажња посвећена jе проjекту изградње нове спортске хале на Цетињу, за коjу ће бити потребна средства из капиталног буџета и гдjе ће бити укључена и Дирекциjа jавних радова - навели су из Министарства и додали да jе Ђурашковић захвалио том ресору на досадашњоj сарадњи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 04:46