/ - За будућност Мојковца
21/11/2021 u 14:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Делић ДПС-у: За 12 година успјели сте да отјерате многе људе са својих огњишта

Чврсто вјерујемо да ћемо у Мојковцу након 5. децембра живјети у слози и неоптерећени тапијом подјела коју нам је Ђукановић подметнуо, наглашава Делић

Очигледно је, да када се помене ријеч терен, ДПС-у пада мрак на очи. За њих је прва асоцијација на терен куповина људских душа, играње са људским судбинама и "препознавање", казао је носилац листе коалиције „За будућност Мојковца“ Веско Делић реагујући на саопштење ОО ДПС Мојковац - „Делић не познаје стање на терену, имамо одличне резултате као и визију за даљи развој и просперитет Мојковца“.

Зато га, каже Делић, и не чуди, да лијеп новембарски дан покушају да униште таквим мрачним саопштењем.

- За 12 година успјели сте да отјерате многе људе са својих огњишта, и то је једина истина, иако за вас истина не постоји, као ни спознаја да је могуће заслужити нечији глас својим поштењем, знањем, програмом и визијом - истакао је Делић.

Коалицији "За будућност Мојковца" терен и добро стање на терену представља расположење суграђана, који наше младе људе дочекују са осмјехом и ријечима да имамо њихову подршку.

- Чврсто вјерујемо да ћемо након 5. децембра живјети у слози и неоптерећени тапијом подјела коју нам је Ђукановић подметнуо - наглашава Делић.

И зато поручујемо нашим суграђанима - остајемо овдје - да радимо за будућност свих грађана Мојковца - закључио је Делић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 21:21