Координациони одбор форума жена ОО Пљевља / - Демократе
16/04/2022 u 10:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе формирале координациони одбор форума жена ОО Пљевља

У последњих шест мјесеци ОО Демократа Пљевља добио је више од 100 нових чланица, што је податак који потврђује константант раст повјерења у политику Демократа, наводи се у саопштењу

У Пљевљима је јуче изабран координациони одбор форума жена ОО Демократа Пљевља који броји 70 чланица, саопштили су из ове партије.

На сједници је констатовано да улога жена на позицијама одлучивања у локалној власти треба да буде појачана, што ће бити један од основних принципа будуће локалне управе чији ће стожер бити Демократска Црна Гора.

- У последњих шест мјесеци ОО Демократа Пљевља добио је више од 100 нових чланица што је податак који потврђује константант раст  повјерења у политику Демократа.

image

Координациони одбор форума жена ОО Пљевља

- Демократе

Стабилна, модерна, умјерена, Европска политика коју баштине Демократе, представља основни мотив чланица да у таквом амбијенту и окружењу доприносе свом граду и друштву у цјелини. Уз то, Демократе су показале доследност и држање дате ријечи - наводе Демократе.

Посебно је апострофиран допринос посланика Демократа, који су у парламенту кроз различите иницијативе за измјене законских рјешења вратили право мајкама на накнаде, дјечје додатке, повећали плате, пензије и обезбиједили бесплатне уџбенике.

У сусрет локалним изборима координациони одбор форума жена ОО Демократа Пљевља предложиће конкретна рјешења усмјерена на развој женског предузетништва и јачање положаја жена.

Демократкиње ОО Пљевља увјерене су у убједљиву побједу у Пљевљима и формирање локалне власти коју ће предводити Демократска Црна Гора.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 01:08