Ада Бојана (илустрација) / - Срђа Бољевић
13/06/2021 u 07:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђаконовић: Надамо се доброj сезони

Броj гостиjу улива наду у солидну туристичку сезону. Задовољни смо наjавама коjе су поjачане. Надамо се jедноj доброj сезони коjа ће нас окриjепити након прошлогодишње, каже директор Улцињске ривијере

Ада Боjана отворила jе капацитете 1. jуна, а тренутно има наjвише гостиjу из Србиjе, казао jе за Агенциjу Медиабиро директор Улцињске ривиjере Боjан Ђаконовић.

Он jе рекао да су присутни и гости из Њемачке, Холандиjе и региона.

- Имамо и гостиjу из Црне Горе, претежно из Подгорице - рекао jе он и додао да jе задовољан посjетом обзиром да су прошле године са радом стартовали око 14. jуна.

- Броj гостиjу улива наду у солидну туристичку сезону. Задовољни смо наjавама коjе су поjачане. Надамо се jедноj доброj сезони коjа ће нас окриjепити након прошлогодишње сезоне коjа jе била тешка за цjелокупну туристичку привреду - каже он.

Како jе рекао Ђаконовић, наjвише се надаjу гостима из региона, Србиjе и БиХ, и очекуjу по први пут и госте са Косова и Албаниjе. Истакао jе да jе за њима наjтежи период у историjи Аде Боjане. “Ерозиjа jе довела до тога да нестане наша плажа. Запослени на Ади су дали све од себе да помогну да Ада сада изгледа добро. Захвални смо воjсци Црне Горе коjа већ 15 дана насипа плажу и она jе сада већ 30 метара широка. Задовољни смо и плажа jе у одличном стању”, наглашава Ђаконовић.

Рекао jе да су због невремена остали без 13 апартмана.

- Имали смо и губитак ресторана Маестрал коjи jе потпуно потонуо. На срећу, направили смо jедан ресторан коjи jе веома добар, уклопили смо га у амбиjент и мислим да ће бити хит понуде. Имамо добре куваре, рибља понуда jе jедна од наjбољих на Ади Боjани. Ово jе алакарт ресторан коjи jе отворен за све посjетиоце Улциња - истиче Ђаконовић.

Казао jе и да су сви капацитети отворени, укључуjући и камп.

- Имамо неколико кампера коjи су дошли из Западне Европе и уживаjу у љепотама Аде - рекао jе Ђаконовић.

За агенциjу Медиабиро каже да Ада ниjе jефтина али да таква локациjа заслужуjе пристоjну циjену.

- Конкретно, наjниже циjене се крећу од 54 еура за двоjе у jедноj соби А типа. Имамо више врста смjештаjа - наглашава Ђаконовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 21:09