/ - ФОТО: Саша Матић
15/12/2021 u 15:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Додијељене награде наjбољим студентима Биотехничког факултета

Ви сте ти коjи треба да направе мост између нових технологиjа, иновациjа и наших пољопривредника

У просториjама Биотехничког факултета министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Александар Стиjовић данас jе уручио награде за 35 наjбољих студентата основних и мастер студиjа свих студиjских програма факултета.

На основу података из базе студентске службе утврђено jе да jе у претходноj студиjскоj години 35 студената са свих нивоа студиjа и програма завриjедило ову награду.

Укупан наградни фонд коjе jе министарство издвоjило за ову сврху износи 10.500,00 еура односно 300 еура по студенту.

Награде су добили студенти основних и мастер - академских и примиjењених студиjа. Награђени су студенти основних студиjа коjи су у претходноj студиjскоj години положили све испите односно остварили 65 ЕЦТС бодова са просjечном оцjеном индекса успjеха 9 или више као и студенти мастер студиjа коjи су у претходноj студиjскоj години положили све испите са просjечном оцjеном индекса успjеха 9,5 или више.

Министар Александар Стиjовић честитао jе академцима на успjеху, истакавши да су остварени резултати понос и залог за будућност цjелокупне пољопривреде у Црноj Гори.

- Ви сте ти коjи треба да направе мост између нових технологиjа, иновациjа и наших пољопривредника. Ви сте понос и будућност наше земље. Са овог мjеста бих вас замолио да запамтите какви сте данас, да волите своjу земљу и да дате све од себе да даље унапређуjете себе и своjе знанjе. Ово jе скромни знак пажнjе за ваш велики труд нека буде додатна инспирациjа и подстрек, да без ограниченjа и страха од неуспjеха грабите ка своjим сновима, савладате све препреке и будете примjер и луче у будућим временима - поручио jе министар Стиjовић нагласивши да ће студенти и у наредном периоду имати снажан ослонац и подршку од ресорног Министарства.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 11:11