Лого ДПС-а / - ДПС
12/01/2022 u 10:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Херцег Нови: Указиваћемо на све пропусте коjи угрожаваjу здравље наших суграђана

Радуjе нас што jе JЗУ Дом здравља Херцег Нови успоставио режим одсуствовања-боловања ковид позитивних, и да дан диjагностиковања циjени као нулти дан, наводе из ОО ХН ДПС-а

Како jе и сам директор JЗУ Дом здравља у Херцег Новом проциjенио, наша молба у виду саопштења написана jе искључиво ради искрене бриге за здравље суграђана. Ниjе имала никакву другу скривену поруку, а нигдjе ниjесмо ни навели да су запослени у Дому здравља радили са позитивним тестом, како су то прениjели неки портали, саопштили су из Општинског одбора ДПС Херцег Нови.

- Врло jасно смо написали да имамо сазнања да jе одређени љекар са симтомима долазио на посао и послиjе тестирања, а коjе се на краjу показало позитивним. Радуjе нас што jе JЗУ Дом здравља Херцег Нови успоставио режим одсуствовања-боловања ковид позитивних, и да дан диjагностиковања циjени као нулти дан. Немамо жељу да залазимо у организациону проблематику, битно нам jе да процедуре постоjе и да се оне поштуjу - наводе из новског одбора ДПС-а.

Истичу да не желе да праве риjалити од ове теме.

- Знаjући какав и колики jе притисак на цjелокупни систем здравства па тако и на наш Дом здравља, овдjе завршавамо са овом темом. Увjеравамо вас да ћемо указивати и информисати jавност ако опет будемо имали сазнања о оваквим и сличним пропустима, коjи угрожаваjу здравље наших суграђана - наводи се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 05:07