/ - DPS
07/10/2024 u 19:48 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

DPS Nikšić: Dok u Vodovodu pršte ostavke, voda za piće je danima neispravna

U Nikšiću danima voda iz gradskog vodovoda nije za piće. Ogroman stepen mutnoće i zagađenost natjerali su građane Nikšića da kupuju flaširanu vodu već peti dan, naveli su iz Opštinskog odbora DPS-a u

- Dešavalo se i ranije da voda ne bude dan-dva za piće, ali bi ubrzo problemi bili riješeni. O čemu se sada radi? Da li je rukovodstvo JP Vodovod i kanalizacija nesposobno da riješi problem ili se i priroda urotila protiv njih, možda ćemo i saznati - dodaju u saopštenju.

Da situacija bude još teža, u trgovinskim radnjama već se osjeća deficit vode za piće i ne može se naći u većim pakovanjima, dodaju.

Iz DPS-a pitaju "ko će građanima nadomjestiti dodatne troškove za vodu za piće."

Kažu da se inače voda iz gradskog vodovoda u Nikšiću često se ne može koristiti za piće, nego se mora se kupovati u marketima, a da su računi za vodu sve veći.

- Možda je odgovor na postavljena pitanja – podnošenje ostavki jednog za drugim direktora i v. d. direktora, neznanje, nerad ili opšta bježanija sa rukovodećih mjesta, koja ovih dana nije samo karakteristična za JP Vodovod i kanalizacija, već i za druga preduzeća, ustanove i organe uprave - zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. oktobar 2024 19:48