ilustracija / foto: ž.š.
11/09/2024 u 12:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

DPS Nikšić: Ponovo ne radi rasvjeta koju građani plaćaju 9.5 miliona eura

I sinoć je veći dio gradskih ulica u Nikšiću bio bez rasvjete, one rasvjete koju građani Nikšića plaćaju 9.5 miliona eura, saopšteno je iz nikšićkog DPS-a.

- One rasvjete za koju nas je lokalna uprava zadužila bez odluke Skupštine opštine Nikšić i bez saglasnosti Vlade Crne Gore. One rasvjete zbog koje smo podnijeli krivičnu prijavu protiv Marka Kovačevića, a tužilaštvo o istoj i dalje ćuti- navode saopštenjem.

Oni su pozvali tužilaštvo konačno otvore i fioke sa predmetima čiji su datumi nakon 2020. godine, pa se pozabave i Markom Kovačevićem i Mijom Lekićem, i gospodom iz EPCG, CEDIS-a, Pošte, Montefarma...

- Međutim, tužilaštvo ne reaguje, reaguju građani Nikšića koji su ogorčeni stanjem u našem gradu, jer žive u najvećoj trovačnici u Evropi, žive u mraku, sa onim psima lutalicama po ulicama koje je navodno lokalna vlast riješila, i mrtvim kravama na prilaznim putevima. Jednom riječju u Nikšiću je apokaliptično stanje, koje građani ne mogu više tolerisati, pa će upravo oni najkasnije za pola godine riješiti ovu situaciju i ove neznavene politikante poslati u političku prošlost uz ono nikšićko ‘ne ponovilo se- zaključuje se u saopštenju nikšićkog DPS-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
DPSNIKŠIĆ
11. septembar 2024 12:49