Злоупотреба службених возила у партијске сврхе / - ДПС
29/11/2021 u 12:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Петњица: Директор Управе за диjаспору спроводи страначку кампању злоупотребом државних ресурса

Ово је очигледан доказ да они коjи су дизали глас против функционерских кампања сад бесрамно злоупотребљаваjу државне ресурсе, а све у циљу придобијања гласова, наводе из петњичког ДПС-а

Службени аутомобил Управе за диjаспору, уочен испред просториjа Странке правде и помирења, у Петњици, доказ jе наставка злоупотребе позициjа ухљебљених експерата, у сврху промоциjе њихових партиjа, у седмици пред изборе у нашоj општини, саопштили у из Општинског одбора ДПС Петњица.

- Конкретно, директор Управе за сарадњу са диjаспором Сеид Хаџић спроводи класичну функционерску кампању, очигледно не поштуjући препоруке ОЕБС и ОДИХР коjе се односе на овакво понашање.

Шетаjући се по Петњици, користећи службени аутомобил и током викенда, даjући предизборна обећања коjа су ништа друго до празне приче, Хаџић отворено потцjењуjе интелигенциjу грађанки и грађана - наводе из ДПС Петњица.

Истичу да је то још један примјер лицемјерја, у сусрет изборима у Петњици, и "очигледан доказ да они коjи су дизали глас против функционерских кампања сад бесрамно злоупотребљаваjу државне ресурсе, а све у циљу спровођења партиjске кампање како би придобили коjи глас више. Узалуд се надаjу, оваквим бахатим понашањем само показуjу зашто грађани Петњице не треба за њих да гласаjу".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 05:21