andrija mandić / FOTO: IGOR šLJIVANčANIN
17/09/2024 u 07:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Mandić: Uvjeren sam da će Žabljak nastaviti da bude simbol napretka i sloge

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić čestitao je Dan opštine Žabljak predsjedniku Opštine Radošu Žugiću i predsjedniku Skupštine opštine Ivanu Popoviću i svim građanima Žabljaka.

- Žabljak, sa svojim veličanstvenim prirodnim ljepotama i bogatom istorijom, zauzima posebno mjesto u našoj državi. Durmitorski kraj nije samo simbol prirodne raskoši, već i ponos svih nas koji poštujemo duh, tradiciju i vrijednosti koje ovaj kraj oličava. Narod Žabljaka, kao i svi oni koji žive i rade na ovim prostorima, odišu snagom, odlučnošću i ponosom prema svojoj istoriji – naveo je u čestitci predsjednik Mandić.

On je dodao da je durmitorski kraj primjer kako se čuvaju tradicija, kulturna baština i jedinstvo, te dodao da njihova predanost zajednici, razvoju i očuvanju prirodnih i istorijskih bogatstava, doprinosi ne samo napretku Žabljaka već i cjelokupnoj Crnoj Gori.

- Uvjeren sam da će i u budućnosti Žabljak nastaviti da bude simbol napretka, sloge i zajedničkih uspjeha. Želim Vam puno sreće u svim projektima koje planirate, na dobrobit svih građana Žabljaka i Crne Gore – zaključio je predsjednik Mandić.

Čestitke povodom Dana opštine Žabljak

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 07:52